Diari La Veu del País Valencià
S’amplia fins el 5 de gener el període d’exposició pública del PGE
El regidor de Territori i Ciutat Intel·ligent, Manolo Gomicia, ha decidit ampliar 2 mesos més el període d’exposició pública del Pla General Estructural, PGE, a causa d’un error tècnic en l’exposició ja que el document dels acords que hi havia exposat era l’aprovat en el plenari del 27 de juny. L’edil reconeix que ha hagut un error administratiu del que no era coneixedor i que, en cap cas, és conseqüència d’una actuació de mala fe.

Gomicia decideix l’ampliació de 2 mesos així com que la informació a consultar serà l’aprovada al plenari del 27 de juny sense modificació dels documents tècnics elaborats per l’equip redactor que és el que constava al document del 23 de maig lliurat a tots els grups municipals. I del qual es copia literalment el text relatiu a aquest punt: “tal i com vam acordar al principi de les reunions i després dels diferents propals que hem arreplegat el govern te la voluntat de d’incloure este punt en el periode d’al·legacions del PGE però donat la complexitat del document i els diferents propals dels grups este govern, com sempre ha estat, està obert a millorar este punt amb la voluntat del màxim consens entre els grups a representació municipal així com farà en la resta de col·lectius una vegada encetat el procés d’exposició pública”.

Gomicia constata també que quan es produeixen les declaracions de Guanyar sobre l’error al document, no se li havia informat des del departament d’aquesta situació, i que al entrar a la web, va veure el document correcte. Posteriorment, el responsable municipal del procediment informa a Gomicia que Guanyar havia anat al departament el 7 d’octubre i al constatar que el document d’acords no era el correcte, aquest funcionari ho comunica a informàtica que el canvia immediatament. Gomicia va tindre constància d’aquest fet el dia 14 d’octubre després de les declaracions realitzades en premsa.

Amb la decisió d’ampliar el termini d’exposició, el regidor vol que no quede cap dubte del procés i que tothom puga presentar les al·legacions pertinents. Aquestes decisions han sigut notificades al grup municipal “Guanyar “per escrit aquest matí a primera hora.

Comparteix

Icona de pantalla completa