Diari La Veu del País Valencià
Alcoi va estar present a World Travel Market 2016 de Londres
La nostra ciutat encetarà un projecte de cicloturisme pioner.

Després d’onze anys, Alcoi va estar present a la Fira del Turisme de Londres, WTM 2016 London, World Travel Market. En tractar-se d’una fira amb caire molt professional, la ciutat no va anar com expositor, sinó com visitants, havent concertat prèviament reunions de treball amb touroperadors i agencies entre les que cal destacar, Trovalia, Bikefriendly, ETOA i Travel to Marketing.

Les cites es van succeir a l’estand de l’agència valenciana que disposava d’una zona per a reunions, espai on van coincidir amb el president de la Generalitat, Ximo Puig i de la Diputació, César Sánchez, el Secretari Autonòmic, Francesc Colomer i la Directora General de Turisme, Raquel Huete, amb la que es va mantenir una reunió conjunta per encetar un projecte de cicloturisme per Alcoi que serà pioner al País Valencià.

WTM 2016 London, World Travel Market 2016 va tenir lloc aquest any entre els dies 7 i 9 novembre 2016 a les instal·lacions del recinte firal Excel Londres, on es van mostrar les últimes novetats i innovacions relacionades amb el sector turístic. Aquesta fira és considerada l’esdeveniment més important del món del turisme, per aquest motiu es donen cita les millors empreses i professionals del sector del turisme. Una fira referent mundial per al sector turístic, i un esdeveniment imprescindible per als professionals del sector, que van mostrar en ella els seus últims productes i novetats.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano ha fet una valoració de la fira positiva, «Amb dos projectes concrets que esperem dur a terme i que afavoriran un increment de turisme fora de les dates de festes i el Nadal, que pensem que és la línia de treball que des de la Regidoria hem de seguir fent, aconseguir mitjançant la creació de producte i oferta complementaria per part del sector privat, la desestacionalització del nostre turisme, que comporte un increment de visitants amb pernoctació a la nostra ciutat durant tot l’any».

Comparteix

Icona de pantalla completa