Diari La Veu del País Valencià
90 persones participen al Fitday d’Alcoi
El dissabte 26 de novembre va tenir lloc a les 11.00 hores a les instal·lacions del CEM Eduardo Latore una nova activitat per celebrar el seu X Aniversari. “Suma’t a l’esport”. El Fitday va consistir en una activitat rítmica dirigida a tots els públics realitzada amb música en directe en la què van participar 90 persones.

L’activitat va consistir en una sessió d’activitat física dirigida especialment al sector d’usuaris que es troben en l’àmbit del ball o de classes coreografiades amb la peculiaritat que va estar interpretada per un grup de música en directe, en concret pel grup de batucada, “Batukem Tukada” d’Ontinyent.

Estava dirigit a tot tipus de públic i per a les edats compreses entre 14 i 65 anys, sense cap tipus de condicionant.

Aquest esdeveniment estava destinat a oferir a desenvolupar i millorar el moviment, coordinació, sentit del ritme i condició física des d’una visió lúdica i participativa.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, ressalta que “va ser una activitat amb molta participació, fins i tot gent es va quedar fora pel límit d’inscripcions, una activitat molt divertida, amb un resultat espectacular”. L’edil també destaca que “després de l’èxit de la jornada de portes obertes, segueix la celebració del desé aniversari del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, amb activitats que sumen participació, seguint el lema ‘Suma’t a l’esport’, en aquesta ocasió els assistents han pogut millorar diferents aspectes al mateix temps que ho han passat bé i han tingut música en directe”.

Comparteix

Icona de pantalla completa