Diari La Veu del País Valencià
Alcoi organitza un nou ‘Nadal esportiu’ amb novetats
La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat el Nadal Esportiu. Les activitats tindran lloc al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre i estan dirigides a menuts d’entre 6 i 12 anys entre el 27 i el 30 de desembre.

Les activitats es duran endavant al llarg de les vacances escolars de Nadal, entre els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre. Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer del 5 al 21 de desembre al Centre d’Esports o enviant el fullet d’inscripció a [email protected], tenint en compte que les places són limitades. La principal novetat és que hi haurà dos torns, és a dir, les inscripcions es podran fer per als dies 27 i 28 o 29 i 30; d’aquesta manera es busca augmentar la participació i que no quede ningú fora. L’horari de les activitats serà de 9.30 hores a 13.30 hores.

Aquest any hi haurà activitats diferents a les del passat any amb jocs d’aigua, unihockei, pàdel, bàdminton, activitats gimnàstiques i ritmes. Els participants hauran de dur capell de bany, roba esportiva, banyador i tovallola.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, ha explicat que «els inscrits coneixeran diferents modalitats esportives, totes amb sessions preparades per tècnics especialitzats i pensades per a divertir a través de l’esport». L’objectiu de l’activitat també és «donar continuïtat també a les instal·lacions al Nadal, per a augmentar la possibilitat d’inscriure’s, desdoblem les activitats perquè així puguen participar el doble de xiquets i xiquetes i ningú quede fora».

Comparteix

Icona de pantalla completa