Durant l’últim mes, s’han realitzat una sèrie d’actuacions en el Pavelló A Mutualidad de Levante, per a millorar el servei que es dóna, amb actuacions a les cistelles de bàsquet i la seguretat del recinte. A més, han instal·lat unes taules canviadores per nadons.

En primer lloc, s’ha procedit a la col·locació d’unes proteccions en el primer escaló de les grades, per a augmentar la seguretat dels esportistes. El material utilitzat és el mateix que es fa servir en els parcs infantils i servirà per a amortitzar possibles colps. El seu cost ha estat de 6.800 euros.

Relacionat en el bàsquet, s’han portat a terme millores en les cistelles que donen servei en les 3 pistes transversals que s’utilitzen tant en Jocs Escolars, com en Rendiment, com en categories superiors. «El que hem fet és comprar uns adaptadors perquè les cistelles puguen ser les mateixes i puguen adaptar-se molt fàcilment al bàsquet o al minibàsquet, de manera que eliminem la duplicitat de cistelles i evitem perills i pèrdues de temps, i guanyem en optimització de l’espai», ha explicat el regidor d’Esports, Alberto Belda. L’import d’aquesta millora és de 9.900 euros.

Al mateix temps s’ha procedit a la renovació i ampliació dels protectors d’espuma en les cistelles per millorar la seguretat i minimitzar el risc de lesió amb una inversió de 2.400 euros.

A més, s’han instal·lat dues taules canviadores per nadons. Estan als serveis de discapacitats que hi ha entre els dos pavellons. EL cost ha estat de 1020 euros.

Cal recordar que el passat mes, es va equipar el gimnàs amb un banc regulable, un banc pla i dos bancs press declinats olímpics, així com dues barres olímpiques de 2.20 metres i una altra també olímpica, en aquest cas de 1,5 metres. També ha comprat dos bancs per al vestuari, tot de l’empresa Bodytone.

L’import total dels bancs ha estat de 2.500 euros, ja que les barres són sense càrrec per garantia.

Alberto Belda ha indicat que «hem realitzat unes inversions que serveixen per a millorar les pistes i donar un millor servei als esportistes i als clubs, estalviant temps i especialment augmentant la seguretat de tots els usuaris d’un pavelló que a banda del bàsquet s’utilitza per a diferents esports en totes les categories, des dels més xicotets fins a competicions autonòmiques o nacionals, a més ampliem els serveis als molts pares i mares que van al poliesportiu amb nadons i ara podran canvia els bolquers sense cap problema».

Finalment cal indicar que demà dimecres, començaran les obres a la coberta del pavelló B que eliminaran les goteres d’aquesta instal·lació.

Comparteix

Icona de pantalla completa