Diari La Veu del País Valencià
Alcoi concedeix beques municipals
Un any més, l’Ajuntament d’Alcoi ha convocat les beques municipals per a estudiants de música i medicina. La Beca d’Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú’ ascendeix a una dotació de 2.250 euros i serà per Ignasi Ramos Doménech, mentre que la Beca d’Estudis de Medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’, tindrà la mateixa dotació 2.250 euros i correspon a Javier Cortés Climent.

La Beca d’Estudis de Medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’ és una beca per ajudar econòmicament les persones que realitzen estudis en el camp de la Medicina durant el curs 2016/2017. Javier Cortés Climent va nàixer el 8 de febrer de 1993 i després de passar per l’IES Cotes Baixes ha estudiat a la Facultat de Medicina de la Universitat de València.

Per la seua banda, Ignasi Ramos Doménech, percussionista, va nàixer el 6 de juliol de 1989 i també va estudiar a Cotes Baixes. Posteriorment, va estudiar al Conservatori Professional de Música ‘Guitarrista José Tomás’ d’Alacant , amb l’especialitat en percussió al Conservatori Superior d’Aragó, de manera que va obtenir Excel·lent de nota mitjana als dos centres. Després ha estat academicista de percussió en Symphonierorchester des Bayerischen Rundfunks. (Orquesta Sinfónica de la Radio de Baviera en Munic), està matriculat actualment al Màster de percussió en el Conservatorium van Maastricht a Holanda.

La Beca d’Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú’ la podien sol·licitar aquelles persones que hagen finalitzat els estudis de Grau Professional de Música (edat màxima de trenta anys) i que tinguen una vinculació amb la ciutat, bé per motius de naixement o residència, formació o participació en les entitats musicals de la ciutat. La finalitat és ajudar un músic novell que realitze estudis de perfeccionament musical.

Tant Aroa Mira, regidora de Salut Pública, com Raül Llopis, regidor de Cultura, han destacat que “aquestes beques ajudaran els dos joves alcoians a seguir amb els seus estudis”. Llopis ha més ressaltat que “Ignasi Ramos ha participat ja en molts concerts en diferents ciutats a Europa, és un dels grans músics joves que tenim a Alcoi”.

Comparteix

Icona de pantalla completa