Diari La Veu del País Valencià
L’Alcoià-Comtat s’uneix al Consorci de les Comarques Centrals Valencianes
El dimecres 28 de desembre es va celebrar la Junta General del Consorci de les Comarques Centrals Valencianes, a aquesta reunió es van aprovar els comptes del Consorci des del 2006 al 2015, període durant el qual el consorci va romandre sense activitat i durant el qual no s’havien aprovat els pressupostos anuals. També es van aprovar els pressupostos per al 2017 per un import inicial de 50.000 €.

A la reunió es va aprovar la reincorporació de Tavernes de la Valldigna municipi que va participar en la fundació del CCV a finals dels 90 però que després va abandonar el Consorci. També es va aprovar la incorporació de la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat.

També es va informar dels treballs desenvolupats per la comissió de reforma dels estatuts, iniciant així el procés perquè a meitat del 2017 es puguen aprovar.

El president, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, va informar els membres de la Junta de la concessió d’una subvenció per part del SERVEF per a la contractació d’un ADL per al Consorci que s’incorporarà aquesta mateixa setmana i que permetrà impulsar els projectes que estan elaborant-se en el Pla de Dinamització de Projectes Estratègics per a les CCV que està elaborant-se i que es presentarà al mes de febrer.

EL CCV compta ja amb una pàgina web que permet donar a conéixer les línies de treball i els principals projectes en els quals s’està treballant sent la direcció web www.comarquescentralsvalencianes.com

Comparteix

Icona de pantalla completa