Diari La Veu del País Valencià
El Cap d’Any d’Alcoi a l’altura de qualsevol capital
Minuts abans d’acabar 2016, Alcoi va apagar les llums per a rebre les 12 campanades, que van sonar com és tradicional des del Campanar mentre una plaça amb molta gent esperava expectant el nou format que s’havia anunciat des de l’Ajuntament per a la festa de Cap d’Any.

Quan el Campanar va acabar de sonar, les llums de la façana de l’Ajuntament al ritme de la música van començar a il·luminar –se, així com la plaça, mentre milers de bengales de serpentines donaven la benvinguda al nou any. La Plaça va esclatar i la festa va continuar amb llum i música fins ben entrada la matinada amb un ambient fantàstic.

Raül Llopis, edil de Festes, destaca l’aposta i creu que pot ser un bon reclam per a gent de fora de la ciutat en propers anys, sobretot si se suma a totes les activitats d’“Alcoi, ciutat del Nadal”. “Era necessari fer canvis, i aprofitar la costum dels últims anys d’anar a la plaça per rebre l’any, per donar-li una imatge més moderna. Crec que no hem defraudat, cal destacar el comportament exemplar de tots, els que treballaven i els que es divertien, i animar els que no han pogut gaudir-ho, a fer-ho en pròximes edicions perquè aquest format ha arribat per a quedar-se”, ha explicat Llopis.

Comparteix

Icona de pantalla completa