Diari La Veu del País Valencià
Alcoi presenta els seus atractius a Fitur
Després de recollir ahir el guardó a l'”Adaptació de la destinació a les noves tecnologies” dins de la categoria de “Millor projecte de millora en destinació SICTED 2016” a FITUR, avui la nostra ciutat ha tornat a ser protagonista amb una doble presentació, la d’un vídeo promocional i la Guia Anual d’Esdeveniments.

Alcoi ha presentat, a FITUR, el nou vídeo promocional de la ciutat davant empreses turístiques, organismes i institucions de tot el món en aquesta cita anual que reuneix la indústria turística mundial en un mateix espai. Aquest vídeo pretén ser un aparador visual de l’oferta turística que aglutina el nostre destí en la 37 edició de la fira Internacional de FITUR i que serà utilitzat en les successives campanyes promocionals a les quals acudisca la Regidoria de Turisme.

Alhora, s’espera que el vídeo tinga un abast viral a través de la difusió a les xarxes socials i al canal Youtube d’Alcoyturismo i el mateix Ajuntament. Bé és sabut que una imatge val més que mil paraules, i aquestes són les paraules que Alcoi pretén traslladar al mercat turístic per tal de convidar tot aquell que ho veja a gaudir de les seues espectaculars festes de Moros i Cristians d’Interés Turístic Internacional; de la seua entranyable Cavalcada de Reis Mags d’Interés Turístic Nacional i una de les més antigues d’Espanya; de la seua gastronomia típica de muntanya; de la seua cultura i tradicions; de la seua Ruta europea del Modernisme; dels seus dos Parcs Naturals, la Font Roja i la Serra de Mariola; del seu Patrimoni de la Humanitat amb les Pintures Rupestres de la Sarga; de la seua via verda i d’una infinitat d’activitats per fer en plena natura.

El vídeo ofereix una imatge renovada i fresca dels atractius turístics d’Alcoi d’una forma divertida i amena mitjançant l’ús de símils que permeten identificar els diferents recursos turístics per tal de mantenir l’efecte sorpresa fins al final del vídeo.

Presentació de la guia anual d’esdeveniments

Alhora, s’ha presentat la nova guia anual d’esdeveniments en paper nascuda davant de la necessitat de traslladar al mercat turístic l’àmplia activitat turística i cultural que es planifica i ofereix per part de la Regidoria de Turisme a tots els nostres visitants. L’agenda estarà disponible al web en format pdf perquè puga ser descarregada per qualsevol usuari a través dels seus dispositius mòbils i a més podrà ser consultada a través del panell multitouch que disposa l’oficina de turisme i que ofereix informació al visitant les 24 hores del dia. Serà distribuïda a més d’en FITUR a través de tots els establiments turístics de la Comunitat Valenciana i de la Xarxa Tourist Info.
L’agenda mostra l’oferta d’activitats culturals orientades al turista durant tot l’any, en què apareixen des de les festes de moros i cristians fins a les jornades medievals i les rutes i excursions que s’ofereixen als visitants de la ciutat. Un aparador de la variada oferta complementària per a enriquir les visites dels nostres turistes a la ciutat. S’hi destaquen esdeveniments especials com la celebració del Dia Mundial del turisme, el Dia Internacional dels Museus o la Setmana europea de cementiris, de la qual forma part el cementiri Sant Antoni Abat de la ciutat.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa