Diari La Veu del País Valencià
Alcoi bonificarà aquest any el 5% de 6.265 rebuts de vehicles, guals i brossa
La mesura impulsada per l’Ajuntament de bonificar els rebuts en un 5% sempre que inclogueren el de brossa i es carregara el pagament el dia 10 de març, va aconseguir que l’any passat s’acolliren a aquesta mesura un total de 3535 rebuts de brossa, 2506 de vehicles i 234 de guals. En total, 6.265, 614 rebuts més que van veure bonificada en un 5% la seua quota.

El Govern Municipal va aprovar, l’any passat, una proposta que permet als ciutadans reduir un 5% els seus impostos amb la bonificació del 5% de la quota dels rebuts dels padrons de vehicles, guals i brossa d’aquells usuaris que tinguen domiciliats tots els seus rebuts i autoritzen el càrrec conjunt el 10 de març i, sempre, que almenys un dels rebuts acumulats siga el de la taxa de la brossa.

L’augment de sol·licituds per acollir-se a aquest descompte ha estat de 407 en brossa, 176 en vehicles i 31 en guals. Fins a l’any passat, s’establia una bonificació del 2% de la quota de vehicles i brossa, amb aquesta opció, s’ha passat del 2 al 5%.

La regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó, recorda que “és important que els ciutadans coneguen les bonificacions a les quals poden acollir-se i amb aquesta mesura que hem impulsat des del Govern Municipal, els veïns veuen reduïts els seus impostos i l’Ajuntament guanya en liquides i, per tant, també pot fer millor la seua feina”. Moltó afegeix: “Tot el que complisca els requisits es pot acollir al descompte, ja que és una mesura bona per a qualsevol contribuent, sabent que la bonificació se li aplicarà ja en el pròxim exercici perquè l’actualització del padró es fa a l’iniciar l’any”.

Recordem que la domiciliació cal demanar-la, per escrit, al Departament de tributs per a actualitzar les dades i després presentar la sol·licitud en el Registre de l’Ajuntament d’Alcoi.

Comparteix

Icona de pantalla completa