Diari La Veu del País Valencià
Els Joves d’Alcoi donen solucions per al futur d’Alcoi
Els alumnes de 4t de Primària del Col·legi José Arnauda han inaugurat el projecte ‘Smart City Tour’ a la nostra ciutat. L’objectiu és que que els alumnes aporten idees, aposten per la ciutat del futur i coneguen el que tenim i s’impliquen per a participar en la millora de la seua ciutat.

Aquest és un projecte de la regidoria de Ciutat Intel·ligent que duu endavant l’empresa Quiero Orientación, sorgida de l’Àgora, amb els alumnes de 4t de Primària, 3r d’ESO i Cicles Formatius dels centres educatius d’Alcoi. En primer lloc, l’empresa forma els alumnes perquè coneguen quin és el concepte de Smart City que va iniciar l’Ajuntament d’Alcoi fa 4 anys. Després, una vegada coneguen aquest concepte els estudiants proposen les seues idees per a fer d’Alcoi una ciutat intel·ligent.

“La primera experiència ha sigut molt positiva, els xiquets han sigut molt participatius, i la docent també està satisfeta en el resultat de la dinàmica”, han indicat els membres encarregats de portar el concepte Smart City a les aules.

El regidor delegat de l’àrea, Manolo Gomicia, explica que “volem amb aquest projecte aprofitar el talent dels joves per construir la ciutat, sabem que sorgiran idees interessants en aquests tallers, que es realitzaran durant tot el curs, el nostre objectiu és que les millors puguen ser desenvolupades, com tot el concepte d’Smart City per empreses locals”.

Comparteix

Icona de pantalla completa