Diari La Veu del País Valencià
Alcoi demana a la diputació una solució immediata per al tossal
L’obra del Tossal, licitada, concursada i adjudicada per la Diputació d’Alacant, que ha tingut una tramitació complicada pels diferents canvis produïts en el procés d’elaboració, ha provocat un gran retard en l’inici de l’obra de reparació del carrer Tossal. Fa més d’un any que els veïns pateixen la situació i encara que s’ha intentat evitar mal majors, amb el buidatge dels pous per part dels operaris municipals, és necessària una solució definitiva immediata a l’obra de la institució provincial.

Aquesta obra, fa un any que es va adjudicar però l’empresa adjudicatària va sol·licitar a la Diputació realitzar un canvi en el projecte que va ser acceptat per la institució provincial. Però, a partir d’aquesta modificació, els retards injustificats han fet que els veïns d’aquest carrer es vegen afectats per les contínues inundacions als seus domicilis que han creat una sèrie de desperfectes a les cases. L’Ajuntament ha estat buidant contínuament els pous afectats per evitar mals majors però, evidentment les molèsties per als veïns a més dels costos per a tots els alcoians, són ja inassumibles.

El Govern lamenta l’injustificat retard de les obres amb el consegüent perjudici que està provocant en els veïns i demana a la Diputació que comence les obres de manera immediata perquè els veïns d’aquest carrer porten un any de retard en la solució d’un problema de clavegueram que afecta la seua vida diària.

Comparteix

Icona de pantalla completa