Diari La Veu del País Valencià
Elaborar el projecte per a un nou Sant Joan de Ribera a Burjassot
RedactaVeu / Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través del seu alcalde, Jordi Sebastià, ha sol·licitat a la consellera d’Educació, Mª José Catalá, una nova reunió el més aviat possible per a tractar en profunditat una sèrie d’aspectes que no s’han vist reflectits en el projecte de rehabilitació integral del CEIP Sant Joan de Ribera presentat per la Conselleria aquest dijous a l’Ajuntament de Burjassot.

En concret, en la carta sol·licitant l’entrevista, l’alcalde li trasllada a la consellera la seua satisfacció per haver rebut el projecte, la qual cosa suposa continuar amb la via de negociació iniciada per a aconseguir una comunitat educativa reunida i sobretot, aconseguir les condicions més òptimes per a tot l’alumnat. Però en la mateixa carta, li apunta la necessitat d’aqueixa reunió ja que hi ha dos aspectes considerats de vital importància que no s’han vist recollits en el projecte, com són la inclusió de l’escala d’emergència que permeta una ràpida evacuació si hi haguera algun tipus d’incident i com a segon punt, continuar amb el compromís que les institucions estan mostrant en la millora de l’eficiència energètica dels nostres edificis a través de la substitució de tancaments com a portes i finestres.

Així mateix, en la petició d’entrevista també s’arreplega la necessitat de tractar dos temes pendents com són la cessió definitiva a l’Ajuntament de l’edifici del carrer Ausiàs March del municipi, on se situarà l’alumnat mentre es realitzen les obres a l’edifici del col·legi. I un segon tema, però no menys important, que és l’elaboració del projecte per a construir el nou aulari en el terreny que disposarà l’Ajuntament.

L’alcalde, Jordi Sebastià, considera que el tractament d’aquests punts són de gran importància per al desenvolupament del projecte i per açò sol·licita la nova reunió amb la consellera d’Educació, Mª José Catalá.

Comparteix

Icona de pantalla completa