Diari La Veu del País Valencià
Adif cedeix gratuïtament a Oriola la carretera a Hurchillo durant 75 anys
El portaveu adjunt de l’Equip de Govern, Rafael Almagro, ha informat aquest dimecres de la cessió gratuïta de la carretera a Hurchillo, per part d’Adif a l’Ajuntament d’Oriola. I és que “estem davant d’un altre assoliment de la gestió d’aquest equip de govern al qual cal sumar la recent obertura de Marquès de Molins, abans de Nadal”, va assegurar el regidor.

Així mateix, Almagro va recordar que la intenció prèvia per part d’Adif respecte a aquest vial, “era demolir després del lliurament de Marquès de Molins”, però finalment i després de diverses reunions “hem aconseguit tirar endavant aquest conveni pel qual se cedeix a Oriola aquesta carretera per 75 anys sense cap cost “. En aquesta línia, el portaveu de l’Equip de Govern va anunciar també que el lliurament de la mateixa comptarà amb la senyalització vertical i horitzontal, així com amb una capa de rodadura a l’asfalt per part d’Adif, de manera que “estimem que aquests treballs estiguin finalitzats el proper mes de gener “.

D’altra banda, Almagro ha insistit que “haver aconseguit aquesta cessió suposa comptar amb una connexió vital per Oriola perquè agilitza el trànsit i completa una zona de desenvolupament per a Oriola”.

Després de formalitzar aquest acord que va ser aprovat ahir per la Junta de Govern Local, serà l’Ajuntament l’encarregat del manteniment d’aquest vial un cop formalitzat el conveni que recull aquesta cessió.

Comparteix

Icona de pantalla completa