Diari La Veu del País Valencià
Els Reis d’Orient visiten l’Ajuntament d’Oriola
L’alcalde d’Oriola, Emilio Bascuñana, va rebre aquest dijous els tres Reis d’Orient, hores abans de la tradicional Cavalcada, al costat dels membres de la Corporació Municipal. I és que el primer edil va ser l’encarregat de fer lliurament de la clau de la ciutat “perquè aquesta nit puguin deixar els regals en totes les cases d’Oriola”, mentre que el primer edil també va destacar que “avui són molts els nens i famílies que viuen amb il·lusió aquesta nit màgica. És més que una tradició”.
Així mateix, Melior, Gaspar i Baltasar van arribar en camell fins a l’Ajuntament, on després de la recepció institucional, van partir amb el festeig real fins al Teatre Circ, passant pel Casc Històric.
Les seves Majestats van rebre a tots els nens i nenes que els esperaven en el Teatre Circ per fer-los lliurament personalment de la seva carta, al mateix temps que van poder parlar amb ells, abans de l’inici de la Cavalcada, que començarà a les 18.00 hores i que per segon any consecutiu sortirà des del barri de les Espeñetas i finalitzarà al carrer Sant Gregorio.

De la mateixa manera, a Oriola Costa començarà a les 17.00 hores amb sortida des dels voltants de l’Ajuntament fins al Centre Comercial La Zenia Boulevard.

Comparteix

Icona de pantalla completa