Èxit de la segones jornada sobre el Tractament de Conductes Addictives

16 febrer 2017 01:00h
La regidora de Sanitat, Noelia Grau, ha inaugurat aquest dijous les segones Jornades sobre el Tractament de Conductes Addictives, que s'han celebrat a la Biblioteca Municipal “María Moliner”. I és que després de l'èxit de l'última edició “vam seguir fomentant per la formació per prevenir conductes addictives, al mateix temps que analitzem el risc que pot suposar per a la salut de les persones”, va explicar l'edil.

Així mateix, la jornada va comptar amb la conferència “Bones pràctiques i sensibilització de conductes addictives amb joves”, a càrrec de la psicòloga i especialista en conducta de risc i addiccions Belén Soler. Posteriorment, va ser el torn de la taula d'especialistes amb la participació de Daniel Lloret, Miriam Guardiola, Gairebé Montoya i David Valverde, per aportar la seua experiència sota el títol “De l'addicció a les RRSS a mesures efectives per prevenir l'ús irresponsable i reintegrar digitalment”.

D'altra banda, Grau va destacar “el bon acolliment que ha tingut aquesta nova edició, ja que hem tingut la sala plena de persones procedents de col·lectius juvenils i associacions interessats en aquest àmbit”. La regidoria ha comptat amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant i de la direcció general de la Generalitat Valenciana per a la realització d'aquesta iniciativa, promoguda per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA).

next