Diari La Veu del País Valencià
Els alumnes del Conservatori d’Oriola celebren la seua Setmana Cultural
La regidora d’Educació, Begoña Cuartero, va presentar aquest divendres la Setmana Cultural del Conservatori Professional Pedro Terol d’Oriola, que tindrà lloc des del 20 al 24 de febrer.

La regidora va destacar “la importància de promoure aquest tipus de jornades en què els alumnes són els protagonistes” i alhora ha agraït a l’equip directiu i al professorat “la seva implicació perquè tots puguem gaudir d’aquesta setmana cultural gràcies a la programació que han elaborat i que inclou concerts, tallers i conferències “.

Així, dilluns 20, la Setmana Cultural s’obrirà amb tallers de piano, vent-fusta i amb un concert homenatge a qui va ser un dels fundadors del Conservatori i professor del mateix, D. Manuel Moya, a càrrec de la banda del Conservatori , dirigida per Antonio Pujol. Dimarts 21 serà el torn del concert “Any Satie”, amb motiu del centenari de la mort del compositor, així com una activitat de Percussió i Dansa, mentre que la segona jornada es tancarà amb el concert d’antics alumnes. D’aquesta manera, Carolina Llanes (piano), Miguel Ángel López (trompeta) i Mª José Parets (violoncel), actuaran a l’Auditori a les 19.30 hores.

La Setmana Cultural continuarà dimecres 22 amb l’actuació de diferents grups de cambra i l’activitat “Un cant de la terra: Un viatge per les cultures”. Dijous 23 serà el torn de la conferència-concert “El piano de Miguel Asins Arbó”, que comptarà com a ponent amb Jesús Mª Gómez. Tot seguit hi haurà un taller de vent metall, i l’actuació de diferents grups de música de cambra.

La cloenda serà el divendres 24 amb un berenar i jocs de taula “elaborats pels propis alumnes”. El director del Conservatori, Juan Zaragoza, ha manifestat que les activitats “estan obertes a tot el públic i les activitats començaran a partir de les 17.00 hores”, pel que va convidar “a tots els oriolans a gaudir amb nosaltres d’aquesta Setmana Cultural”.

Comparteix

Icona de pantalla completa