La 2a etapa del Camí de Llevant d'Oriola tindrà lloc el dissabte 11 de març

3 març 2017 01:00h
gettyimages - senderisme
L'alcalde d'Oriola, Emilio Bascuñana, va anunciar aquest divendres la data de la ruta senderista corresponent a la 2a etapa del Camí de Llevant, que tindrà lloc dissabte que ve 11 de març. I és que després de l'èxit de la primera etapa, en la qual van participar més de 500 persones, l'Ajuntament torna a organitzar aquesta activitat “en la qual difonem el Camí de Llevant l'inici del qual està situat a Oriola”, va recordar el primer edil.
 
En aquesta ocasió, l'etapa serà des de Múrcia fins a Alguazas, en un recorregut de 26 quilòmetres. El trasllat des d'Oriola fins a Múrcia serà amb autobús a les 8.00 hores des del pàrquing del Centre Comercial “Ociopía”, i la seva arribada està prevista entorn de les 9 hores, moment en el qual començarà la ruta. Posteriorment, després de finalitzar la 2a etapa després de l'arribada a Alguazas, els participants podran tornar amb autobús des de la localitat murciana fins a Oriola.
 
La venda de bitllets d'autobús es realitzarà el dimecres 8 de març i el dijous 9 de març en l'Estació Intermodal en la taquilla de Bus Sigüenza, en horari de 19.00 a 21.00 hores, ja que el trajecte d'anada i volta té un preu de 7 euros per persona.
 
Bascuñana va convidar “tots els oriolans i veïns del Baix Segura i de la província d'Alacant, així com a tots els pelegrins que ja ens van acompanyar en la passada etapa a seguir avançant en el Camí de Llevant, per aconseguir la meta i portar el nom d'Oriola fins a Caravaca de la Cruz”.

next