Diari La Veu del País Valencià
La 2a etapa del Camí de Llevant d’Oriola tindrà lloc el dissabte 11 de març
L’alcalde d’Oriola, Emilio Bascuñana, va anunciar aquest divendres la data de la ruta senderista corresponent a la 2a etapa del Camí de Llevant, que tindrà lloc dissabte que ve 11 de març. I és que després de l’èxit de la primera etapa, en la qual van participar més de 500 persones, l’Ajuntament torna a organitzar aquesta activitat “en la qual difonem el Camí de Llevant l’inici del qual està situat a Oriola”, va recordar el primer edil.
En aquesta ocasió, l’etapa serà des de Múrcia fins a Alguazas, en un recorregut de 26 quilòmetres. El trasllat des d’Oriola fins a Múrcia serà amb autobús a les 8.00 hores des del pàrquing del Centre Comercial “Ociopía”, i la seva arribada està prevista entorn de les 9 hores, moment en el qual començarà la ruta. Posteriorment, després de finalitzar la 2a etapa després de l’arribada a Alguazas, els participants podran tornar amb autobús des de la localitat murciana fins a Oriola.
La venda de bitllets d’autobús es realitzarà el dimecres 8 de març i el dijous 9 de març en l’Estació Intermodal en la taquilla de Bus Sigüenza, en horari de 19.00 a 21.00 hores, ja que el trajecte d’anada i volta té un preu de 7 euros per persona.
Bascuñana va convidar “tots els oriolans i veïns del Baix Segura i de la província d’Alacant, així com a tots els pelegrins que ja ens van acompanyar en la passada etapa a seguir avançant en el Camí de Llevant, per aconseguir la meta i portar el nom d’Oriola fins a Caravaca de la Cruz”.

Comparteix

Icona de pantalla completa