Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament d’Albaida signa un conveni per condicionar l´Avinguda de la Fira
Amb la Diputació de València

L’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, sha reunit amb el President de la Diputació de València, Alfonso Rus, per a signar el conveni singular a través del qual la Diputació de València concedeix 100.000 euros a l’Ajuntament d’Albaida per a realitzar obres dadequació a lAvinguda de la Fira, una de les vies més emblemàtiques de la població.

L’acord signat, possibilitarà millorar laccesibilitat, la il-luminació, el mobiliari i laspecte general de lentorn. Aquestes obres, que està previst comencen els propers mesos, consistiran en la realització de diferents actuacions com ara; netejar el sòl, repavimentar les zones més deteriorades de la via , crear accesos per a minusvàlids i restaurar els bancs. Pel que fa a laspecte viari, sinstal-laran reductors de velocitat i es pintaran les places destacionament, així com també, els passos de vianants.

Daltra banda, es podran dur a terme les tasques que fan referència a la il-luminació del carrer, substituint les faroles per il-luminació led. Respecte a la jardineria, es vol optar per fer-la més sostenible, seguint unes pautes destalvi daigua, recursos humans, recursos materials i un consum mínim de productes fitosanitaris.

En conclusió, la signatura daquest conveni de col-laboració ens permetrà realitzar les actuacions pertinents per tal de millorar laccesibilitat i lentorn urbá daquesta avinguda.

Comparteix

Icona de pantalla completa