Diari La Veu del País Valencià
Exposició de pintura solidària al Museu Internacional de Titelles d´Albaida
“Mirem-los amb altres ulls” és una mostra col-lectiva de pintura centroamericana, en concret prové de països com Nicaragua, Guatemala, Haití, República Dominicana i El Salvador, que preten apropar-nos a una realitat en la que descobrirem als immigrants dels pobles del Sud, que estan allà i que també conviuen ací amb nosaltres.

Ens adentrarem en una vessant de la riquesa cultural duns pobles que el nostre “eurocentrisme” sol infravalorar en la mida que desconeix.

Es tracta duna exposició que meravella al públic que la visita per la força del seu colorit, la varietat de les seues tendències, lexpresivitat del dibuix i loriginalitat dels dissenys. Les obres exposades a la sala es poden adquirir, contribuint així a finançar els projectes educatius que en el marc del Programa “Escoles Solidàries” el professorat i les comunitats educatives valencianes tracten de consolidar per tal dintentar construir un món més just per a aquelles persones que pateixen unes dures condicions de vida a la seua zona.

Lexposició que organitza “Escoles Solidàries” sinaugurarà el dilluns dia 5 de maig a les 19h, i estarà vigent al hall del Museu Internacional de Titelles fins al 15 de maig de 2014. Des de la Regidoria dEducació i Serveis Socials de lAjuntament dAlbaida ens conviden a assistir a aquesta mostra dart que de segur aconsegueix emocionar-nos.

Comparteix

Icona de pantalla completa