Diari La Veu del País Valencià
Albaida rep als estudiants d’un projecte europeu
Albaida rep als estudiants del projecte europeu “Our Capitals. Our Nations. Our Europe”

Una vuitantena de joves estudiants i professors procedents dAlemanya, Bèlgica, República Txeca i Polònia han visitat Albaida per mitjà del projecte europeu Comenius.

Es tracta dun programa educatiu i cultural amb una clara finalitat integradora, en el que es troba inmers lInstitut albaidí José Segrelles. Projecte que baix el títol, “Our Capitals. Our Nations. Our Europe” – Les nostres Capitals. Les nostres Nacions. La Nostra Europa-, intenta evidenciar que tots som ciutadans del món.

Anteriorment van ser els alumnes de lIES José Segrelles qui van tenir loportunitat de visitar els altres centres educatius, permetent-los així, ampliar coneixements, viajtar, conviure amb altres cultures, fer noves amistats, practicar la llengua estrangera i com no, integrar-se en este món globalitzat.

El projecte que ha estat desenvolupant-se durant estos dos últims anys, ha arribat a la fi, i ha estat Albaida la ciutat elegida per a realitzar la cloenda del mateix. És per això, que ahir lAjuntament dAlbaida va preparar un acte de benvinguda als més de 80 estudiants estrangers i representants dels cuatre centres i els va convidar a realitzar la visita turística de la nostra població.

Els estudiants van quedar impressionats amb casc antic medieval que conté l’esglèsia del S.XV., també van gaudir amb la subterrània Cova del Vall i com no, amb les internacionals titelles del MITA.

Comparteix

Icona de pantalla completa