Diari La Veu del País Valencià
Albaida inaugura les obres del seu Poliesportiu Municipal

Quatre són els projectes que conformen les Obres d’Adequació i Millora del Poliesportiu Municipal dAlbaida

Les noves obres d’adequació i millora del Poliesportiu Municipal seran inaugurades demà dijous dia 31 de juliol a les 10.30 hores, i comptaran amb lassistència del Diputat Delegat de lÀrea dEmpreses Públiques, Rafael Pérez així com de lequip de govern de lAjuntament dAlbaida encapçalat pel seu Alcalde, Josep Albert i Quilis.

Lacte inaugural de les obres consistirà en un tall de cinta per part de les autoritats presents, per a continuació realitzar un recorregut per les instal-lacions que guiarà lequip encarregat de les obres, per tal de verificar les millores executades.

Les obres que estan englobades per quatre projectes principals derivats dels Plans Provincials d’Obres i Serveis (PPOS) del 2012, 2013 i 2014 han suposat una inversió total de 315.446€.

El primer projecte, ‘Accés i eliminació de barreres arquitectòniques’, pertanyent al PPOS de 2012 va donar solució als problemes que en aquesta matèria tenia tot el poliesportiu incloent la pista d’atletisme i el camp de futbol.

Altre projecte al mateix any, va consistir en diverses reformes i reparacions, entre les que cal destacar la impermeabilització de la piscina xicoteta a conseqüència de les pèrdues d’aigua que patia i la modificació dels desperfectes de la pista d’atletisme, que ha estat ampliada fins als 400 metres, fet que suposa la possibilitat d’utilitzar-la per a competicions. A més, reformes als vestidors del camp de futbol, reparació de les goteres del pavelló i altres reparacions d’índole elèctrica.

Ja al 2013 i degut a la greu situació de deteriorament en la que es trobava lantic edifici que albergava la cafeteria, determinen iniciar el ‘Projecte del nou Bar Cafeteria’. Un bar que donarà servei als usuaris del Poliesportiu, els quals podran gaudir duna gran terrassa ubicada junt a les piscines. Lúltim projecte, derivat del PPOS de 2014, ha permès la realització de noves portes d’accés, del tancament del poliesportiu i de la construcció del local de la planta baixa de ledifici de la cafeteria entre altres.

Comparteix

Icona de pantalla completa