Diari La Veu del País Valencià
Albaida acollirà el primer certament de pintura mural ‘MESSA’
Els amants de la pintura tenen una cita el proper mes de setembre, ja que se celebrarà el 1R Certament de Pintura mural «Francesc Sempere Fernandez de Mesa – MESSA» organitzat i convocat per lAjuntament dAlbaida, la Comissió de Festes Verge del Remei 2015 i la Fundació «Per Amor a lArt» de la Comunitat Valenciana.

Lesdeveniment, que pretén homenatjar la figura d’aquest il·lustre albaidí i fomentar la cultura, en aquest cas la pintura mural, tindrà lloc entre els dies 26 i 27 de setembre i haurà de centrar-se en la temàtica de lobra de lartista albaidí Messa, que caldrà plasmar a una tanca de 2,5/3 metres x 6 metres localitzada a Albaida i seleccionada pel jurat. El carrer Germanes Llinàs, el parc Raval Jussà, el mur de lavinguda de la fira, el mur de la plaça del Convent o el de la façana del poliesportiu són alguns dels llocs que en breu desbordaran art al nostre municipi.

Els participants que prèviament hauran presentat el seu esbós al certament, seran seleccionats i sels dotarà amb 200€ per a ladquisició del material que sestime.

Hi haurà un primer premi per import de 2,000 euros, un segon premi per import de 1,000 euros i un tercer premi per import de 500 euros. Per a més informació poden consultar les bases a www.albaida.es.

Comparteix

Icona de pantalla completa