Diari La Veu del País Valencià
Celebració del Dia Escolar de la Pau a Albaida
El Col•legi Públic Covalta d’Albaida ha organitzat una marxa solidària per commemorar el Dia Mundial de la Pau que es celebrarà el divendres dia 29 de gener fent participar tant a alumnes com pares del centre així com també diverses associacions i persones a títol individual d’Albaida.

La marxa que partirà a les 9.30 hores des del parc de la Glorieta i que recorrerà el Carrer Nou, estarà composta pels alumnes del centre escolar, equip docent, pares i mares formant una gran cadena humana fins a la plaça Major, on tots ells entregaran a Cáritas els aliments que durant 15 dies han estat aportant al centre. L’activitat finalitzarà amb la lectura d’un text escrit amb motiu d’este dia.

La directora del C.P. Covalta, Viridiana Boluda junt a l’equip docent del centre pretenen treballar amb els alumnes temes transversals com la Pau i la solidaritat fent entendre als estudiants que es pot col•laborar de diverses formes.

Per la seua part, la regidora d’educació de l’ajuntament d’Albaida, Lucia Company ha volgut donar suport a aquesta iniciativa, ja que considera que es tracta d’una eina efectiva per a aprendre a compartir, solidaritzar-se amb els necessitats i ser millor persones.

Comparteix

Icona de pantalla completa