Diari La Veu del País Valencià
3a edició del ‘Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez’
L’obra guanyadora serà interpretada per l’agrupació organitzadora del certamen en la festivitat de la patrona d’Albaida.

L’Unió Musical d’Albaida L’Aranya convoca la 3a edició del “Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez” amb la publicació de les bases. Amb esta convocatòria es demostra la consolidació d’este certamen en el món de la composició de la música festera, que va nàixer amb l’objectiu “de fomentar i enriquir el patrimoni musical i cultural de les bandes de música, així com difondre l’estil musical de l’il·lustre compositor albaidí Fernando Tormo” expliquen des de l’Unió Musical L’Aranya.

El termini de presentació de les obres que està ja obert i finalitzarà el 31 de juliol de 2017 recull entre les seves bases que les composicions han de ser originals i no poden haver sigut presentades a cap altre concurs. A més a més, les obres hauran de classificar-se dins de la modalitat de “pasdoble dianer” o hauran de ser adequades per a desfilades de bandes seguint l’estil de Fernando Tormo. Les i els interessats en participar poden consultar les bases completes a la pàgina web de L’Aranya (www.umaaranya.com).

El certamen que gaudeix de reconegut prestigi comptarà amb un jurat amb una àmplia solvència professional i excel·lent reputació dins del món de la música. Entre ells es trobarà el director de l’Unió Musical d’Albaida L’Aranya, Adrià Ronda Sampayo.

De totes les obres presentades es seleccionaran quatre obres com a finalistes per elegir posteriorment una composició com a la guanyadora en un acte de lliurament que tindrà lloc el 30 de setembre. Després de la interpretació de les quatre obres finalistes, s’escollirà l’obra guanyadora que rebrà un premi en metàlic de 1.500 euros. Així mateix, hi haurà un accèssit de 500 euros que otorgarà el públic assistent a l’acte de lliurament.

A més a més, l’obra guanyadora d’esta nova edició del “Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez” serà interpretada en l’acte més important que la Unió Musical L’Aranya té en la ciutat d’Albaida i que coincideix en un dels dies més importants per a totes i tots els albaidins com és la festivitat de la patrona d’Albaida, que té lloc el 7 d’octubre.

Comparteix

Icona de pantalla completa