Diari La Veu del País Valencià
Albaida millorarà les instal·lacions poliesportives municipals
L’ajuntament d’Albaida millorarà les instal·lacions poliesportives municipals gràcies a un Conveni Singular signat amb la Diputació Provincial de València i que compta amb un pressupost de 269.652,00€.

El projecte pretén millorar diverses zones del poliesportiu, després de realitzar un estudi exhaustiu per a determinar quines eren les seues necessitats.

Entre les millores es troba el cobriment de la pista multifuncional, que està adossada a la cara est del pavelló. A més a més, en el projecte s’inclou la construcció d’un nou mòdul de vestidors i traster, que està previst que estiga adossat als actuals que estan al pavelló municipal i als quals es podrà accedir des de l’exterior.

Per altra banda i amb l’objectiu d’evitar la ruïna estructural es realitzarà una reparació integral i de sanejament del frontó municipal que està en procés degeneratiu.

La realització d’activitats esportives és tan fonamental com l’animació per a aconseguir bons resultats. Per això, amb esta remodelació es pretenen contruir quatre unitats de grades, ubicades als caps del camp de gespa per millorar l’experiència de visita dels familiars, amics i seguidors dels esportistes. A més a més, les grades de la planta alta del pavelló cobert també sofriran modificacions en el disseny amb l’objectiu de millorar la visió del joc als camps de la planta baixa, ja que ara mateixa és inadequat per a gaudir de l’activitat esportiva.

La seguretat és un dels altres elements fonamentals i que es va tindre en compte per determinar les necessitats i, per això, es tancarà el recinte poliesportiu. Este canvi, posibilitarà una bona gestió econòmica i el servei intern al propi domini.

Entre altres millores que es pretenen fer en l’esmentat projecte es troben el repintat de les pistes de tenis, la ventilació dels habitacles de les instal·lacions de les piscines del poliesportiu així com la pavimentació d’una àrea de la zona exterior d’aparcament als accessos generals al recinte.

L’ajuntament d’Albaida dissenya així un ambiciòs projecte de millora del poliesportiu per oferir un servei de qualitat a totes les albaidinies i albaidins.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa