Diari La Veu del País Valencià
Les famílies podran deduir el material escolar en la declaració de la renda
EFE / València.

La consellera d’Educació, Cultura i Esport, María José Catalá, ha anunciat que en el tram autonòmic de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques de l’any 2013 s’inclourà una deducció fiscal per l’adquisició de material escolar i llibres de text.

Així s’arreplega en la Llei de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera, i d’Organització de la Generalitat per a 2013, on s’estableixen dues noves mesures per a reforçar el suport fiscal a les famílies: l’increment de les deduccions per família nombrosa i la desgravació per compra de material escolar i llibres de text.

Aquesta última deducció tindrà un import de 100 euros per cada fill, sempre que es troben escolaritzats en un centre públic o privat concertat del País Valencià, tant en Educació Primària, com a Educació Secundària Obligatòria o en unitats d’Educació Especial.

Els límits de renda establerts per a l’aplicació d’aquesta deducció són els mateixos que els previstos per a la resta de deduccions de la Generalitat, de manera que es podran beneficiar de la mesura les famílies amb rendes baixes i mitjanes.

A més, un dels pares que convisca amb el menor haurà de trobar-se en situació de desocupació i inscrit com a demandant d’ocupació en un Servei Públic d’Ocupació.

Comparteix

Icona de pantalla completa