Diari La Veu del País Valencià
RTVV / PP: “Puig ja no enganya a ningú amb la seua demagògia i oportunisme
EFE / València.

El secretari general del Partit Popular del País Valencià, Serafín Castellano, ha assegurat hui que el dirigent socialista Ximo Puig “ja no enganya a ningú amb la seua demagògia i oportunisme”, i l’ha instat a fer memòria i explicar “si va mentir quan fa poc afirmava que ningú ploraria si RTVV desapareguera”.

Castellano ha indicat que el PPCV “actua pensant en generacions futures i no amb la vista posada en les eleccions com fa el PSPV, a qui l’única cosa que li mou és l’oportunisme en cadascuna de les seues accions com ha tornat a demostrar davant el tancament de RTVV”.

Així, el secretari general del PPCV ha indicat que els socialistes estan “reunits per a parlar d’ells mateixos i no dels problemes dels ciutadans”, en referència a la Conferència Política del PSOE.

“Ningú es creu a hores d’ara que Ximo Puig i els seus companys de partit i en el tripartit vagen ara de defensors de la radiotelevisió pública valenciana quan s’han passat anys demanant el seu tancament i criticant-la, arribant fins i tot a esbroncar en els seus mítings als professionals de la televisió que estaven donant cobertura informativa”, ha manifestat.

Castellano ha reiterat que la decisió de tancar RTVV ha sigut “molt difícil i dolorosa, però absolutament necessària per a prioritzar serveis essencials per als ciutadans”.

“Davant la responsabilitat del president Fabra d’anteposar el manteniment dels serveis essencials, ens trobem la irresponsabilitat d’un líder de l’oposició que solament cerca notorietat i una mica de rellevància, perquè està més preocupat per solucionar els problemes interns de la seua formació”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa