Diari La Veu del País Valencià
RTVV / Ximo Puig assegura que “el govern valencià ha de rectificar”
RedactaVeu / València / Madrid

Ximo Puig, ha demanat a Fabra i al PP “un esforç de coherència”, al mateix temps que ha recordat que “no es van presentar a les eleccions dient que tancarien Canal 9”.

De la mateixa manera, ha incidit que “aquest desastre és fruit de la mala gestió del PP, però no és un problema dels treballadors sinó dels qui no han sabut gestionar adequadament aquesta televisió pública i que ara no poden acabar pagant tots els ciutadans”. Per açò, ha assegurat que “el Govern valencià ha de rectificar”.

Així, ha insistit que “tancar Canal 9 és deteriorar la possibilitat de l’autogovern als valencians i deixar la nostra cultura i la nostra llengua en vies d’extinció” i ha destacat que “la televisió és un instrument bàsic per als valencians, des de la raó i des del sentiment”.

“Poder fer unes primàries obertes és un avanç substancial per a la democràcia”

Ximo Puig, en la Conferència Política del PSOE celebrada aquest cap de setmana, ha destacat la possibilitat que els joves a partir de 16 anys puguen participar en aquests processos “perquè és fonamental que agafen la torxa de l’enfortiment de la democràcia”

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha assenyalat hui que l’aprovació per part del PSOE de la possibilitat de fer unes primàries obertes “és un avanç substancial per a regenerar i reactivar la democràcia, fet fonamental per a eixir de la crisi”. De la mateixa manera, ha mostrat la seua satisfacció per haver obert la possibilitat al fet que els joves a partir de 16 anys puguen participar en aquests processos “perquè és fonamental que els joves agafen la torxa de l’enfortiment de la democràcia”.

Quant al moment de celebració de les primàries, Puig ha assenyalat que “encara estem molt lluny de les eleccions generals, per la qual cosa no podem mantenir aquest estat d’ansietat en què l’únic debat siguen les primàries, perquè el que hem de decidir és què oferir als ciutadans, després ja veurem qui”. Així, ha assegurat que “en el Comité Federal hi haurà un espai de reflexió d’un calendari lògic, més enllà de qüestions particulars”

Comparteix

Icona de pantalla completa