Diari La Veu del País Valencià
LA VEU defensa els drets lingüístics: agermana’t!
Un dels valors essencials del País Valencià és la nostra llengua, compartida amb la resta dels territoris catalanoparlants, i des de la riquesa del valencià, com la nostra variant dialectal. Com a mitjà de comunicació defensem clarament la unitat lingüística.

En l’era de la comunicació i de les tecnologies, els mitjans de comunicació, públics i privats, són necessaris per a la normalització, ús i promoció del valencià al nostre País. Nosaltres com a valencianoparlants tenim reconeguts per llei els nostres drets lingüístics, entre d’altres, el de tenir mitjans de comunicació en la nostra llengua.

La decisió del tancament de RTVV suposa, entre altres òbvies conseqüències, un atac directe, la vulneració i la infracció dels nostres drets lingüístics establerts en les lleis, a tenir mitjans de comunicació públics, de qualitat i íntegrament en valencià.

Per això, cal LA VEU: per a normalitzar la llengua en l’àmbit del periodisme de qualitat, perquè existisca periodisme en valencià en el sistema comunicatiu del País Valencià, i perquè els lectors i usuaris puguen estar informats i puguen llegir opinió en llengua pròpia.

Nosaltres volem millorar sempre. Per això estem treballant en la preparació del llibre d’estil lingüístic de LA VEU i del periodisme fet en valencià, que presentarem en el primer semestre de 2014.

Pels nostres drets lingüístics, també cal AGERMANAR-SE per a consolidar econòmicament el diari digital LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ a través, essencialment, de l’ajuda econòmica dels lectors agermanats, que fan aportacions des d’un café al mes (1€) o superiors als 12 € a l’any.

Parafrasejant Fuster en allò de “si tu no fas política te la fan”, si tu (nosaltres) no fas (no fem) mitjans en llengua pròpia, només te’ls venen en castellà!

A tots els que us heu agermanat, des d’ací moltes gràcies pel vostre suport.

Corre LA VEU. La teua, la de tots!

L’Equip de

Comparteix

Icona de pantalla completa