Homenatge al poeta Marc Granell en la Festa Estellés de Xirivella

Granell, molt vinculat a Xirivella, va agrair l’homenatge, tot destacant que el protagonista de la nit havia de ser Vicent Andrés Estellés, escriptor de talla universal
11 novembre 2013 01:00h

RedactaVeu / Xirivella.

Xirivella celebrà la III Festa Estellés el passat cap de semana, en un acte organitzat pel grup d’Amigues i Amics de Vicent Andrés Estellés de Xirivella, amb la generosa col·laboració d’alumnes i professors de l’Escola de Teatre, Dansa i Cant Xiri-bella, que conduïren la vetlada i amenitzaren la lectura de poemes de l’escritor de Burjassot per part del públic assistent que omplia la sala d’actes del Centre Jove.

Entre les persones que van llegir textos d’Estellés destacà la presència de xiquetes de diferents èpoques de l’Altar de Miracles de Sant Vicent de Xirivella.

Enguany, la nit Estellés va servir també per tributar un emotiu homenatge sorpresa al poeta Marc Granell, preparat pels antics membres del Cercle Cultural Ramon Muntaner, grup nacionalista i d’esquerres molt actiu durant la transició a Xirivella.

Granell, molt vinculat a Xirivella, va agrair l’homenatge, tot destacant que el protagonista de la nit havia de ser Vicent Andrés Estellés, escriptor de talla universal.
La nit acabà amb un sopar de germanor.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next