El PP nega il·legalitat comptable

Després de publicar El País els papers de Luis Bárcenas
31 gener 2013 01:00h
Europa Press / Madrid
 
"Davant de les informacions publicades el dia de hui pel diari El País, el Partit Popular insisteix que les retribucions als càrrecs i personal del partit s'ha realitzat sempre conforme a la legalitat i complint les obligacions tributàries corresponents", diu el comunicat emés este dijous.
 
El partit "nega, per tant, el pagament sistemàtic a persones concretes de retribucions diferents de les incloses en les nòmines mensuals amb les corresponents retencions fiscals i a la Seguretat Social", afegeix la nota en referència a la suposada comptabilitat interna d'Álvaro Lapuerta i Luis Bárcenas, tresorers del PP entre 1990 i 2009.
 
El partit presidit per Mariano Rajoy ha assegurat que "desconeix els apunts manuscrits publicats i el seu contingut, que no pot reconèixer-se, en cap cas, com a comptabilitat d'esta formació política".
 
El comunicat incideix que "no hi ha 'comptabilitat oculta' del Partit Popular" perquè els comptes, "al llarg de tots estos anys, s'han vingut fent en els termes previstos per la legislació de partits polítics i han estat sotmesos a la fiscalització del Tribunal de Comptes".

next