Diari La Veu del País Valencià
Auxili presenta el seu segon disc ‘Dolç Atac’
RedactaVeu / Ontinyent
Dolç Atac (Autoeditat, 2013) Pel que fa a les lletres, continuen el fil del primer treball Existirem…?, lletres combatives que denuncien totes les injustícies que actualment són tan presents a la societat en què vivim, deixant espai a altres temes com l’amor o el desamor.

Auxili, com a grup conscienciat, té clar que la difusió de la música la vol fer de forma lliure i directa. I és per això que posa a disposició de tothom en descàrrega directa Dolç Atac. Un disc, autoeditat per la mateixa banda que ha sigut possible gràcies a la gent que els ha ajudat en el seu projecte de micromecenatge. Enregistrat i mesclat per Sam Ferrer al WZ Estudi de Borriol.

Per enregistrar aquest treball, el grup ha comptat amb l’ ajuda d’amics i companys d’altres bandes valencianes com Joan Marc (La Gossa Sorda) als teclats o Albert (Obrint Pas) a la trompeta i arranjaments. A les col·laboracions han pogut comptar amb Seguí (La Gossa Sorda) veu en Abismes. Joan i Pau Barberà (Tashkenti) veus i Acordió a Passa el Temps. Senka i Julio (La Raíz) veus en Rude Girl i Dj Panxo (Sophy Zoo) i Dj Jano (La Raíz) als ‘scratxos’ i efectes.

>

AUXILI – Dolç Atac – Abismes / videoclip oficial /

AUXILI REGGAE AUXILI REGGAE

Comparteix

Icona de pantalla completa