Picassent consciencia els joves sobre el risc del consum d'alcohol

25 gener 2017 01:00h
Des de la Regidoria de Drogodependències és llança una campanya dirigida a l'alumnat de Secundària per informar-los dels problemes sociosanitaris que pot provocar el consum alcohol.

Amb la finalitat de conscienciar els jóvens sobre els riscos associats al consum d'alcohol, des de de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), s'ha posat en marxa una campanya amb l'objectiu de donar a conéixer els efectes de l'alcohol així com desmentir els mites i llegendes que estan associats al consum d'esta substància. Segons l’estadística elaborada per al Pla de Drogodependències de Picassent 2016-2019, l’alcohol representa la droga legal més consumida pels joves del municipi.

Amb un percentatge del 63,27% de la mostra analitzada, estos van afirmar haver consumit esta substància alguna vegada. La franja d’edat que més consum d’alcohol fa és la que va dels 15 als 17 anys, amb un percentatge d'entre el 70% i el 78% dels enquestats.

L'alcohol, com qualsevol altra droga, malgrat ser legal, pot generar una addició així com intoxicacions etíliques, ha assenyalat el regidor de Benestar Social i Drogodependències, Carles Silla, qui també ha indicat que són preocupants les dades que s’han després de l’estadística. És per això que, des de l’Ajuntament i amb la col·laboració dels centres escolars del municipi, s'estan portant a terme nombroses xerrades i tallers perquè els més joves coneguen els efectes abusius que pot provocar el consum de qualsevol tipus de droga.
 
 
 
next