Picassent posa en marxa 2 zones wifi urbanes

26 gener 2017 01:00h
Zona Wifi és un pla de la Diputació de València, un projecte pioner per instal·lar una xarxa inhalàmbrica a cada municipi que facilita l'accés a les noves tecnologies a tots els veïns de la província
 
Accedir a la xarxa de forma gratuïta ja és possible al nostre municipi. Des de ja mateix, Picassent compta amb 2 noves zones wifi ubicades al parc d'Abril Martorell (plaça de Joan Aparicio) i al Poliesportiu Municipal. D'esta manera, el veïnat ja pot connectar-se obertament, sense necessitat de cap tipus de contrasenya, en estos punts d'accés lliure, que des de l'Ajuntament, pretenen ampliar-se a altres zones del municipi en un futur no molt llunyà.

L'alcaldessa, Conxa Garcia, s'ha mostrat molt satisfeta amb esta iniciativa que enceta este sistema públic i totalment gratuït per a la ciutadania de Picassent: estos espais oberts amb accés gratuït a internet a través de qualsevol dispositiu faciliten la mobilitat i és un punt més de cara a eliminar la bretxa digital al nostre poble.
 
Per a la seua posada en marxa s'han realitzat, prèviament, els estudis tècnics necessaris per assegurar la idoneïtat d'esta iniciativa en els llocs establerts a hores d'ara, i també s'estudia la possibilitat d'ampliar-los a altres punts del municipi. 

next