Estudiants de l'IES OM de Picassent contruiran drons amb finals socials

30 gener 2017 01:00h
El projecte educatiu 'La feria aérea' es desenvolupa enguany en 65 centres de la província de València on participen més de 300 estudiants, d'entre els quals, l'Ajuntament de Picassent participa a través de l'IES l'Om
 
La feria aérea és un projecte d'innovació educativa l'objectiu del qual és que joves d'entre 12 i 18 anys aprenguen a construir drons amb una finalitat social o mediambiental d'impacte positiu per al seu entorn. La proposta busca també fomentar vocacions tecnològiques així com l'empoderament tecnològic dels joves estudiants de l'Educació Secundària Obligatòria i del Batxiller mitjançant la construcció d'un dron i la reflexió sobre la tecnologia en el seu conjunt com una ferramenta potent per millorar l'entorn humà, i no merament com un objecte de consum. Així, també es busca imaginar el futur aeri mitjançant l'ampliació de coneixements i habilitats en un espai d'aprenentatge i creació inclusiu i cooperatiu per als adolescents. D'esta manera es permet generar xarxes d'innovació educativa a nivell local i també provincial.
 
L'alumnat de l'IES l'Om del municipi està participant ja d'esta iniciativa que el mes de maig reunirà els centres participants per presentar els seus treballs en comú a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria la Universitat de València.
 
Des de l'Ajuntament, i concretament des de la Regidoria d'Educació, Belen Bernat, edil de l'àrea destaca "la importància de participar en projectes d'este tipus ja que incentiven i fomenten el coneixement científic i tècnic entre els joves del nostre municipi que es posaran en comú en només uns mesos i compartiran amb altres joves estudiants de la província".


 
next