Diari La Veu del País Valencià
En marxa el nou taller d’ocupació ‘canyada de guaita’ a Picassent
L’Ajuntament de Picassent ha posat en marxa este taller d’ocupació pel qual s’han contractat 20 persones, totes elles majors de 25 anys en situació de desocupació i 5 persones especialistes com a personal de suport formatiu.

Al Centre de Formació Municipal “Les Palmeres” es treballa amb il·lusió i motivació. Les seues portes s’obrin dia rere de dia per albergar els diferents tallers d’ocupació municipals que este curs 2016-2017 omplin les aules de la que podria denominar-se ja una escola més a Picassent.

Així, a principi del mes de gener, un grup de 25 persones, entre alumnat i personal tècnic i professorat, es van embarcar en el Taller d’ocupació Canyada de Guaita, un programa mixt d’ocupació i formació l’objectiu del qual és la millora de l’ocupació dels seus beneficiaris i beneficiàries, així com també de facilitar la seua inserció laboral, bé per compte d’altres o a través de la creació de projectes empresarials en àrees com viverisme, jardins, centres de jardineria i la consegüent instal·lació i manteniment d’espais i zones verdes.

El programa formatiu compta amb una subvenció del Servef que ascendeix als 370.927,20 €. Així també, des de l’Ajuntament s’ha realitzat una aportació municipal de 40.799,09 € amb la qual es crearan diverses zones enjardinades als polígons industrials n. 1 i Codonyers situats en el terme municipal, així com en algunes zones urbanes del municipi.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, ha visitat recentment este grup format per 25 persones, entre alumnat i professorat, que cada dia es reuneix per aprendre i formar-se en la que consideren ja una sortida més al seu currículum professional.

La primera edil, durant la seua visita, ha afirmat que “és un orgull estar ací amb vosaltres per comprovar el treball que realitzeu. Espere i desitge que aprofiteu al màxim esta experiència de formació i ocupació que des de l’Ajuntament hem engegat juntament amb altres programes d’ocupació. Des de l’equip de govern considerem i valorem que la preparació és molt important de cara a l’eixida al mercat laboral. Per això, és la nostra intenció seguir potenciant este tipus d’iniciatives per a la ciutadania de Picassent.”

Comparteix

Icona de pantalla completa