Drons per combatre els robatoris a Picassent

23 febrer 2017 01:00h
La Policia Local va a realitzar cursos de formació per utilitzar estos aparells que milloraran, de ben segur, la seguretat al nostre terme municipal
 
Els drons s'han convertit en ferramentes molt útils. La tecnologia més moderna arriba a Picassent i permetrà que, en un futur no molt llunyà, els nostres camps estiguen vigilats, amb els permisos de vol pertinents. Serà la Policia Local qui porte a terme estes accions de vigilància al nostre municipi.
 
El regidor de l'àrea de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, ha mantingut recentment una reunió amb Josep Maria Àngel, director del Centre de coordinació d'Emergències a l'Eliana, i diversos membres del cos de la Policia Local de Picassent, per abordar esta temàtica que ja està implantant-se també en molts municipis i que permetrà abordar estes accions per fer front als problemes de robatoris que patim al nostre terme municipal. Segons ha afirmat l'edil de l'àrea, "d'esta manera, portarem a terme una vigilància més intensa que ens permetrà controlar des de l'aire i amb gravacions, la seguretat dels nostres camps".

 
 
Per això, la Policia Local realitzarà pròximament cursos de formació per implantar esta tecnologia capdavantera i utilitzar estes ferramentes, que seran adquirides en breu per l'Ajuntament de Picassent.

next