La 'Crida' encén la metxa de les falles a Picassent

7 març 2017 01:00h
El col·lectiu faller es reunix a la Plaça de l’Ajuntament, enmig d’un molt bon ambient,  per a cridar ben fort que les falles de Picassent han començat.

La 'Crida' del 2017 ha congregat tot l'estament faller per a donar per encetades les Falles d’enguany. Tot i la vesprada de fred i vent, les circumstàncies metererològiques no impediren acostar-se a les comissions falleres que, d'una a una, van aparéixer pel balcó de l'Ajuntament per a expressar el seu sentiment d'alegria que, ara ja sí, les falles arriben en tota la seua intensitat. Prèviament, l'alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, va desitjar als centenars de persones presents a la plaça que visquen unes falles en harmonia i una festa enguany "més important si cal, ja que ha sigut declarada Patrimoni de la Humanitat", afirmà Garcia. Les comissions falleres van posar en relleu la participació del poble en la festa i van convidar tots els picassentins a passar-ho bé estos dies a més de què s’acosten pels seus respectius casals.

Posteriorment, i després de concloure la 'Crida', els fallers i les falleres majors, i també la Junta Local Fallera, anaren en cercavila fins a la Casa de Cultura, on tindria lloc l'Exposició del Ninot, una mostra que fou inaugurada per la primera edil a més del regidor de Cultura i Festes, Jaume Sobrevela. A més, també es va fer entrega del premi al millor dibuix que il·lustra el cartell de les Falles de 2017, organitzat per la Junta Local, obra del xiquet Alejandro Reynal Tronchoni, alumne de 4t de Primària del col·legi Sant Cristòfor Màrtir. 
next