Segona edició 'Orienta’t i emprén'

9 març 2017 01:00h

ORIENTA’T I EMPRÉN, JORNADA AL VOLTANT DE LA CREACIÓ D’EMPRESES I ELS NOUS PERFILS PROFESSIONALS

L’Ajuntament de Picassent organitza per segon any consecutiu una sèrie de xerrades i conferències dirigides a l’alumnat dels cicles formatius de l’IES l’Om

La segona edició “Orienta’t i emprén” s’ha celebrat a la Casa de Cultura de Picassent i ha comptat amb la participació de més de 200 persones que han conegut de primera mà aspectes importants i determinants per la recerca de treball: confeccionar un bon currículum, saber seleccionar ofertes, preparar entrevistes, creació d’empresa pròpia...

La jornada també ha servit perquè els i les alumnes del centre educatiu picassentí presentaren al públic assistent els seus projectes d’empresa.

L’alcaldessa de Picassent, Conxa García, ha destacat l’aposta de l’Ajuntament per facilitar una primera experiència laboral amb programes com "Millora i Ocupa't, les Beques Primer Treball o els Tallers d'Ocupació.

L’acte, organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Picassent i l’IES l’Om, ha comptat amb la participació de professionals del Servef, la Cambra de València, el Centre Europeu d’Empreses Innovadores, Adecco, la Xarxa EURES i EURODISEA.


 
next