Picassent estrena un nou parc que combina esport i aventura

23 març 2017 01:00h
Esta infraestructura, finançada gràcies al superàvit municipal, té com a finalitat un espai en què es combina el joc cooperatiu, la psicomotricitat i la interacció entre els diferents elements que formen esta nova zona d’esplai.
 
Jugar i aprendre a prendre les seues pròpies decisions. Divertir-se amb un toc col·laboratiu entre la resta de persones. Experimentar la sensació d’altitud i la part sensorial de peus i mans. Estos i més factors seran els que podran experimentar els xiquets i xiquetes de Picassent que ja tenen a la seua disposició el nou parc d’esport i aventura de Picassent anomenat ‘Picaventura’, una nova instal·lació que s’emmarca dins d’una zona habilitada perquè des dels més majors fins al més menuts puguen gaudir d’un entorn natural, pràctic, esportiu i lúdic.

I diguem que és una zona habilitada perquè este nou parc forma part de les tres fases que ha fet l’Ajuntament de Picassent al costat del barranc i que es complementen amb un circuit vial i un parc biosaludable. Esta nova infraestructura compta amb un element d’escalada i equilibri que fomenta la psicomotricitat dels xiquets, un pont tirolés que proporciona sensació de velocitat i plaer, una estructura d’arena, la qual fomenta el joc cooperatiu i una excavadora que millora la coordinació corporal. Tot, a més, es complementa amb un zona de picnic i bancades que permeten a les famílies disfrutar en un entorn tranquil.

Picaventura ha tingut un cost total de 181.000 euros i ha sigut possible gràcies al superàvit municipal del passat exercici, una instal·lació que va tindre una inauguració en què van participar els xiquets i xiquetes del Consell de la Infància amb la presència de l’alcaldessa de Picassent, Conxa García, acompanyada pel seu equip de govern. "Hui és un dia de gran satisfacció perquè la nostra idea de fer un Picassent més divers, més saludable i més adaptat a les necessitats dels nostres veïns va plasmant-se amb projectes reals i utilitzables per tots i totes", afirmà la primera edil en un acte inaugural que va congregar nombroses persones que acudiren a passar una estona divertida en este nou lloc d’esplai del municipi, que ara es complementarà en un futur amb una quarta fase. 

next