Diari La Veu del País Valencià
Muro – Hugo Cruz campió d’Espanya de Kàrate
El karateka murer Hugo Cruz ,s’ha proclamat campió del Campionat d’Espanya de karate “Kyokushin “.

Els karatekes del gimnàs Mawashi Kan de Muro, es van desplaçar a la localitat catalana de Ripollet

per a participar a l’Open d’Espanya “ Iko Matsushima “. A la sessió matinal van tenir lloc les “katas“, sèries específiques de moviments , en les que Hugo Cruz va tenir una magnífica actuació , proclamant-se campió i demostrant una vegada més l’alt nivell que atresora la jove promesa murera.

Ja a la vesprada en els combats , va entrar en acció altre competidor local , Diego Barber ( categoria 12-13 anys i menys de 45 kg. )el qual a pesar de tenir una bona actuació no es va poder classificar per als quarts de final. En la categoria 14-15 anys ( menys de 60 kg. ) novament Hugo Cruz va demostrar tot el seu potencial , i amb uns combats molt intensos – especialment la semifinal guanyada per KO – va tornar a pujar al més alt del pòdium , tornant a guanyar el Campionat d’Espanya de Karate Kyokushin per segona vegada.

El pròxim objectiu dels nostres karatekes és l’ Open d’Alemanya que es celebrarà el dia 8 d’octubre d’aquest any , i en el qual els desitgem grans éxits a tots els competidors murers.