Diari La Veu del País Valencià
Muro – Gran èxit del primer ‘Tardeo’
GRAN ÈXIT DEL PRIMER «TARDEO» MERCAT MUNICIPAL LA MISTERA DE LA VILA DE MURO

El passat divendres 22 de juliol el Mercat Municipal La Mistera de Muro va celebrar el primer «Tardeo», una festa de la gastronomia, on van donar a conèixer l’amplia varietat de productes que ofereixen.

La festa va ser un èxit amb gran participació de públic de totes les edats, que van poder gaudir de les degustacions de begudes i tapes a un preu molt competitiu, a banda també van poder gaudir d’un ambient molt agradable al exterior de les instal·lacions. Els menuts disposaven d’un joc inflable i per als majors vam contar amb l’actuació de un dj en directe, a més de la instal·lació de taules i para-sols que varen convertir la zona del mercat en una gran terrassa d’estiu.

La intenció tant de la Regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Carolina Iváñez, com de l’associació del Mercat La Mistera es promocionar noves edicions del «tardeo», ja que el esdeveniment ha tingut molt bona acollida i s’ha donat a conèixer el mercat a un nombrós públic jove que no sol ser usuari del mateix. Malgrat això des de la Regidoria es vol continuar treballant per millorar el servici que s’ofereix des de el Mercat Municipal i aconseguir que s’amplien els horaris d’apertura a tots els divendres per la vesprada. Des de la Regidoria es vol agrair a l’Associació per la seua gran tasca e implicació en l’organització del esdeveniment i al Tapis per la seua col·laboració i es compromet a treballar junts per potenciar el mercat municipal La Mistera.

Comparteix

Icona de pantalla completa