Diari La Veu del País Valencià
Muro celebra la XVI edició de la mostra Art d’Ací
L’Ajuntament de Muro, novament, contacta amb la ciutadania per tal de convidar-la a participar en la XVI edició de la mostra Art d’Ací, que aquest any es farà sota el títol Paraula i imatge des de l’òptica lul·liana i tindrà lloc a l’Espai d’Art Arpella – Edifici de l’Arxiu Municipal des del dia 7 d’octubre fins al 12 de novembre de 2016.

Enguany, amb motiu del setè centenari de la mort de Ramon Llull, un dels escriptors i pensadors més destacats de l’edat mitjana, no sols als territoris de parla catalana, sinó de tota la tradició europea, es vol connectar la paraula i la imatge des l’òptica d’un dels personatges que més va afavorir a tots els àmbits del saber en la seua època: des de la filosofia i la teologia, fins al dret, la medicina, l’astronomia, la retòrica o la lògica. Una convergència múltiple entre les arts plàstiques i els diferents camps del saber humà, que al cap i a la fi són el reflex d’allò que som i de la societat on vivim amb tota la seua complexitat.

A més, és un intent d’apropar i redescobrir la important connexió que l’òptica lul·liana te en la societat actual mitjançat la simbiosi entre paraula i imatge, tot estimulant la creativitat i la creació des de la diversitat d’interpretacions que puguen sorgir a partir d’aquesta proposta.

Com és habitual, pel caire cultural i comarcal que té, l’exposició s’emmarca dins de les activitats de la nostra Festa, la de tots els valencians i valencianes, el 9 d’Octubre. No es limitarà l’espai a utilitzar per cada artista, però es prega no sobrepassar el dos metres linials, o quadrats en el cas de l’escultura.

Si estàs interessat/da a participar-hi, has de presentar:

1. Una foto en format digital (de qualitat 300 píxels per polzada) de l’obra amb el títol, les mesures i la tècnica utilitzada. El termini de lliurament finalitzarà el 9 de setembre de 2016.
2. Noms i cognoms, adreça, telèfon de contacte i adreça electrònica, i també el nom artístic amb el qual signes l’obra (o obres)
3. Tot ha d’anar adreçat a: Sergi Silvestre Pérez al correu: [email protected]
EXPOSICIÓ

S’hauran de presentar les obres a l’Edifici de l’Arxiu Municipal – Espai d’Art Arpella (encreuament entre l’avinguda de Gandia amb l’avinguda de Francisco Vitoria Laporta s/n), del 19 al 30 de setembre, tots dos inclosos, dimecres, dijous i divendres, de 10.00 a 14.00 h, i de 18.00 a 20.00 h. Cada obra durà darrere el nom de l’autor i les característiques tècniques, i també la data de lliurament.

Es demana que els participants s’ajusten a la temàtica proposada. Si no es compleix qualsevol de les condicions esmentades, es deduirà la no participació en l’exposició, que s’inaugurarà el divendres dia 7 d’octubre a les 20.30 hores i durarà fins al dia 12 de novembre de 2016.

Així que acabe l’exposició, hauràs d’arreplegar l’obra (o obres) a l’Edifici de l’Arxiu Municipal – Espai d’Art Arpella abans del 30 de desembre de 2016. En cas contrari, l’Ajuntament en disposarà com crega oportú.

Comparteix

Icona de pantalla completa