Diari La Veu del País Valencià
Visites guiades per a donar a conèixer part del patrimoni murer
VISITES GUIADES OFICIALS VILA DE MURO 2016

Des de la Regidora de Turisme i Promoció Econòmica de Muro hem preparat una serie de visites guiades per a donar a conèixer part del patrimoni murer.

Les visites comencen aquest diumenge, 11 de setembre, amb la següent ruta: Muro de prop: Arquitectura religiosa. El visitant podrà descobrir el magnific patrimoni artístic de la Vila. La visita començarà a partir de 12 des de l’oficina de turisme, a la plaça del Matzem.

Aquestes visites estan dirigides a tots els públics, i tindran una temàtica diversa: visites culturals, per la natura, rutes cicloturístiques, senderisme. Per a més informació es poden dirigir a l’oficina de turisme de Muro (telf 965532071, [email protected], www.vilademuro.net). Es recomana fer reserva ja que les places son limitades.

La Regidora de Turisme, Carolina Ivañez, ha declarat que la intenció d’aquestes visites es crear un producte turístic per a fer més atractiva aquesta zona als possibles visitants. Des de la Regidoria de Turisme junt a l’Associació de Turisme Serra Mariola, s’està treballant per tal de promocionar turísticament tant la zona de la Serra, com els pobles que l’envolten, per potenciar el turisme d’interior.

Comparteix

Icona de pantalla completa