Diari La Veu del País Valencià
Fira Comercial del sector Agroalimentari i Gastronòmic a Muro
INAUGURACIÓ FIRA COMERCIAL DEL SECTOR AGROALIMENTARI I GASTRONÒMIC

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de Muro vos informem de la celebració de la XII Edició de la Fira Comercial del sector Agroalimentari i Gastronòmic, que celebrarem a Muro el cap de setmana del 30 de setembre fins al 2 d’octubre.

La inauguració de la Fira serà el divendres a partir de les 19:30h i contarem amb la presència del Senyor Rafa Climent, Conseller de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, que acompanyat dels membres de la corporació local i el grup de dolçainers i tabaleters de la Xafiga, donarà el tret d’eixida d’aquesta mostra de productes agroalimentaris.

La Fira Comercial del sector Agroalimentari i Gastronòmic, pretén ser un aparador per als productes de la zona, que el públic de les nostres comarques puga degustar i redescobrir tant la excel·lent qualitat dels nostres productes agroalimentaris més tradicionals, com les tapes més originals. A la Fira podrem trobar embotits, carnisseries, dolços i pastissos, xocolate i torrons, tenda gurmet, formatges, saladures, vi, oli, licors, pericana, pastissets, mel, olives, orxata, infusions i espècies, hamburgueses, i tota mena de tapes típiques.

A la Fira a més contarem amb un servici de ludoteca per als menuts, actuacions de música en directe de diversos tipus per a tots els públics, rock, música ètnica, folk, música comercial i contacontes.

Entre les actuacions contarem amb AlliOli, grup de rock local, Pellikana, grup de Castalla que fa música en valencià, Hilari Alonso i Pep Gimeno «El Botifarra», que faran un repàs a les cançons tradicionals, i la muixeranga de Xàtiva.

Comparteix

Icona de pantalla completa