Diari La Veu del País Valencià
Muro – Joguina adaptada per a persones amb mobilitat reduïda
INAUGURACIÓ JOGUINA ADAPTADA AL PARC DEL RELLOTGE A MURO

Des de la Regidoria de Benestar Social, Joventut i Dependència vos informem que el passat dissabte 8 d’octubre al parc del Rellotge de Sol a Muro vam inaugurar una joguina adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. La joguina s’ha instal·lat integrada junt a la resta de joguines del parc en la zona de jocs.

La inauguració va ser a càrrec de la Regidora de Benestar Social, Joventut i Dependència Jacquelin Cerdà, el director de la sucursal de la Caixa a Muro, Marcos Cascant, i la representant de l’Associació Babilón, Anabel Serrano. La Regidora va comentar «que aquest es una part d’un projecte més gran que junt als tallers d’art especial que també ha posat en marxa la Regidoria de Benestar Social, junt a la Caixa i l’Associació Babilón, pretenen que aquest col·lectiu estiga cada vegada més integrat en la nostra societat, i que puguen gaudir d’activitats lúdiques adaptades per a ells…es molt emocionant veure les cares d’il·lusió quant han provar la joguina adaptada, i per això intentarem des de la Regidoria continuar amb aquesta línia de treball, agraïm a més a la Caixa per el suport econòmic i a l’Associació Babilón per el suport humà».

El representant de la Caixa, Marcos Cascant, va afirmar que «continuarem donant suport a l’Ajuntament en aquestes iniciatives, mitjançant l’obra social».
A la inauguració van assistir tots els participants del Taller Art Especial, els familiars i monitors, i van poder gaudir del taller al Parc del Rellotge junt a la joguina adaptada, en una jornada festiva.

Comparteix

Icona de pantalla completa