Diari La Veu del País Valencià
III Campionat de frontó a mà organitzat pel Club Pilota Muro
Organitzat pel Club Pilota Valenciana Muro, es va disputar el dissabte 5 de novembre en el Frontó del Poliesportiu Municipal de Muro, la III Edició del Campionat de frontó a mà en categoria sènior.

Dues parelles formades per Eliseu-Moisès per una banda i per José Luis -Ivan per l’altra , que ens van brindar una excel·lent partida la qual es va decidir en un final molt emocionant i igualat ( 44-42 ).

El frontó a mà , una modalitat de pilota que encara no sent majoritària en aquesta zona va comptar amb la inscripció de deu parelles vingudes de diferents punts de la comarca.

“El Club Pilota Muro està posant de nou a aquest esport -amb les seues diverses modalitats- en el lloc on li correspon , amb un grandiós treball de base i una implicació de tots els membres del club digna d’aplaudir “ , ens comentava el Regidor d’Esports Kike Pascual.

Cal recordar que el club compta amb una potent escola esportiva , amb quasi una trentena de xiquets i xiquetes competint a un gran nivell, un detall esperançador per a l’esdevenir d’aquesta modalitat esportiva tan tradicional i tan nostra.

Comparteix

Icona de pantalla completa