Diari La Veu del País Valencià
Muro – Primera jornada de la 10a edició de les jornades gastronòmiques
AMB UN CARTELL DE “PLE TOTAL” COM EN LES MILLORS ESTRENES DE LLARG D’UNA PREMIRE, EL RESTAURANT VILA DE MURO, HA CELEBRAT HUI LA PRIMERA JORNADA DE LES SEUES JORNADES GASTRONÒMIQUES.
EL RESTAURANT LA VIL•LA DE MURO, HA EXPLICAT EN AQUESTA PRIMERA JORNADA AMB ASSISTENTS REPRESENTANTS DEL SECTOR EMPRESARIAL, CRÍTICS GASTRONÒMICS, PERIODISTES AIXÍ COM REPRESENTANTS INSTITUCIONALS.

Sergio Sierra, xef del restaurant EL PORTAL que ha estat recentment nomenat com el vuitè millor restaurant de la comunitat valenciana, ha estat l’encarregat de signar el menú que han pogut degustar els comensals d’aquesta primera jornada de la 10a edició de les jornades gastronòmiques celebrades en el Restaurant La Vil•leta de l’Hotel Vila de Muro.

Rostres coneguts del empresariat d’Alcoi, Muro i de la província en general, referents del sector vinícola com David Carbonell director de Vins del Comtat, crítics gastronòmics LLuis Soler, guies gastronòmiques de referència com la de Carlos Corredor, premsa com Elena Gerasymenko, Aitana Rovira, Fátima García Rocamora, etc.
Representants institucionals com els Diputats Provincials Alejandro Morant, Fernando Sepulcre o Javier Sendra, així com l’alcalde de Finestat Juan Francisco Pérez Llórca; han estat solament alguns dels assistents a la primera jornada on el plat fort ha estat l’Arròs de cua de bou i trompeta dels morts.

Comparteix

Icona de pantalla completa