Diari La Veu del País Valencià
Jornades d’emprenedoria Impuls 2016 a Muro
Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de la Vila de Muro hem possat en marxa la segona edició de les Jornades d’emprenedoria Impuls 2016, que es celebraran aquest divendres 11 de Novembre a la sala Arpella del Arxiu Municipal, a partir de les 9: 00 h.

L’objectiu d’aquestes jornades es fomentar l’emprenedoria, està dirigit a tots els públics i l’entrada es gratuïta. Aquest any contarem amb la col·laboració del CEEI Alcoi amb la participació de Jordi Tormo Santonja, Formador i assessor de projectes, que ens oferirà el taller “De la idea al projecte” i amb la col·laboració de Jovempa Alcoià, Comtat i Foia, que ens ha facilitat la participació de Manuel Pastor Botella, Director de Projectes de Vinci Business School, amb el taller “No esperes vendre, fes que et compren”.

Aquestes jornades conten amb la participació dels alumnes de Formació Profesional del I.E.S Serra Mariola, dins de la seua programació en les assignatures de Formació i orientació laboral i Empresa e iniciativa emprenedora. Els tallers seran totalment participatius on els participants podràn opinar i debatre envers la temàtica.

-«Des de la Regidoria volem fomentar aquest tipus de jornades perquè resulten molt productives, i donat l’èxit de la primera edició volem anar consolidant-les i adaptant-les a les necessitats que es presenten als joves emprenedors»,- ha declara’t l’edil de Promoció Econòmica i Turisme, Carolina Iváñez López.

Comparteix

Icona de pantalla completa